Kesäkurpitsa. Kermanvalkoiset, litteät ja pyöreät, simpukkamaiset hedelmät, joissa on aaltoileva reuna. Rapea hedelmäliha, jossa on mieto hyvä maku. Hedelmät voidaan syödä kuorineen kokonaisina kesäkurpitsan tapaan tuoreina salaateissa, uunissa paistettuina, grillattuina jne. Pensasmainen kasvutapa, sopii myös konttikasvatukseen. Erittäin helppo ja voimakas kasvuinen. Voidaan varastoida lyhyen aikaa. Verson pituus 1–2 m.
Kasvatus siemenestä:
Esikasvatetaan sisällä ruukkumullassa huhti-toukokuussa. Läpinäkyvä peite, jossa on ilma-aukot, tai vaihtoehtoisesti tuuleta säännöllisesti. Laita noin 25 asteeseen, ja itämisen jälkeen noin 20 asteeseen. Istuta ulos karaisun jälkeen, kun hallanvaara on ohi. Voidaan myös suorakylvää, kun maaperä on lämmennyt. Lämmin ulkotila tai kasvulava. Peitä kuitukankaalla. Korjataan pitkin kautta 8-10 cm kokoisina.