Ilmainen toimitus kaikille siemenille koko heinäkuun ajan (koskee halvinta toimitustapaa).
Jordnära - Tip och tankar för odlarvänner
Samettikukat takaavat hyvän maaperän

Samettikukka on helppohoitoinen yksivuotinen kasvi, joka kukkii pitkälle syksyyn. Useat kasvit tiheästi istutettuna muodostavat kauniin näkymän samalla kun niiden juuret erittävät ainetta, joka pitää maaperän terveempänä.

Lue lisää
Kasvata kukkaniitty

Koko nurmikon, tai osan siitä, vaihtaminen kukkaniityksi luo helposti hoidettavan ja kauniin puutarhan, joka houkuttelee mehiläisiä, kimalaisia ja perhosia. Täällä opit kasvattamaan kukkaniittyä ja saat vinkkejä valmiisiin kukkasekoituksiin.

Lue lisää
Kasvata vihanneksia ja kukkia

Kesäkukkien kasvatus vihannesten seassa on sekä kaunista että fiksua. Käytät tilaa ja houkuttelet pölyttäviä hyönteisiä puutarhaasi. Täältä saat inspiraatiota ja hyviä neuvoja.

Lue lisää
Kylvä ja kasvata auringonkukkia

Auringonkukkia on moneen makuun; ylväänä kukkapenkissä seisovista jättiyksilöistä ruukuissa ja kukkapenkin reunoissa kasvaviin miniatyyreihin. Auringonkukat ovat erittäin kauniita ja kestäviä leikkokukkia. Ilman sen suurempia ponnisteluja ne kukkivat keskikesästä alkusyksyyn.

Lue lisää
Kasvata kaivamatta

No dig - menetelmä on trendi viljellä ilman kaivamista ja maaperän kääntämistä. Menetelmä on todella vanha ja sen avulla voidaan nopeasti tehdä mukava kasvupenkki suoraan nurmikolle. Se on juurikin niin yksinkertaista.

Lue lisää
Kasvata daalian mukuloita

Daalian mukuloita on mahdollista istuttaa suoraan kukkapenkkiin, mutta esikasvatuksesta on etunsa. Esikasvattamalla mukuloita ensin ruukussa kukinta alkaa aikaisemmin ja kasvit kestävät paremmin tuholaisia.

Lue lisää
TUOTE 1-6 73.1 2 3 4  Seuraava »  | Näytä kaikki 

Viikon siemenlajike

Kesäinen tanssi

Jo nupulla ollessaan tämä kukka herättää uteliasta ihmettelyä. Vaaleanvihreä nuppu lepää tillimäisen lehdistön muodostaman kauluksen päällä. Kun puutarha on keskikesällä täydessä kukassa, tarhaneito 'Miss Jekyll Rose' avaa suloiset, puoliksi kerrannaiset kukkansa valkoisen ja vaaleanpunaisen sävyissä. Terälehdet näyttävät siltä kuin ne olisi leikattu silkkipaperista. Avautuneet kukat tanssivat lehtien yläpuolella ja uudet nuput odottavat vuoroaan vehreyden seassa. Harvinaislaatuinen kukinta jatkuu läpi kesän, mutta kauneus ei pääty siihen. Syksyllä vuoron saavat pieniä taideteoksia muistuttavat vaaleanruskeat siemenkodat, joita kauniisti kuivuneet liuskaiset lehdet kannattelevat. 'Miss Jekyll Rose' tanssii puutarhassa yhden kesän, mutta kuivatuissa kukkakimpuissa se ilahduttaa vielä pitkään.

2024-07-14

Maukas maltsa

Nimi maltsa ei lupaa hyvää, jos tavoitteena on niittää menestystä puutarhoissa ja kasvimailla. Jotkut saattavat haukkua jopa rikkaruohoksi. Maltsoja on kuitenkin useita erilaisia, joten älä torju niitä kaikkia. Kirkkaanvihreä tarhamaltsa ansaitsisikin lämpimän vastaanoton. Lämpimissä maissa sitä kutsutaan kesäpinaatiksi ja arvostetaan korkealle, sillä se säilyttää raikkautensa myös helteessä. Tarhamaltsa kohoaa metrin korkeuteen kasvattaen vitamiinipitoisia ja hyvänmakuisia lehtiä. Nuoria versoja kerätään suoraan salattiin ja täysikasvuiset lehdet kypsennetään pinaatin tapaan. Syksyllä ilmestyvät näyttävät siemenkodat ovat omiaan erilaisiin asetelmiin ja maljakoihin. Maukas maltsa kylvetään suoraan lämpimään kevätmaahan ja sen jälkeen korjataan erissä koko kesän ajan.

2024-07-07

Kulinaarista eleganssia

Tämä kertakaikkisen herkullinen papu tarjoaa pitkiä, herkkiä, kirkkaan violetin värisiä palkoja. Salkopapu 'Carminat' on tunnettu hiutalemaisesta koostumuksestaan ​​ja fantastisesta maustaan, jossa on hieman pähkinäinen vivahde. Ainutlaatuinen ulkonäkö on katseenvangitsija niin viljelyssä kuin lautasella. 'Carminat' tuo ruokiin eleganssia ja kulinaarisia elämyksiä - olipa se sitten salaatissa, keitossa tai lisukkeena. Anna kauniin salkopavun kiertyä säleikköä pitkin tai kasvaa pitkäksi ja odota kesän ja syksyn herkullista satoa ja täysin säikeettömiä palkoja.

2024-06-23

Loistokas ruiskaunokki

Vanhanaikainen ruiskaunokki tuo mieleen lapsuuden kesät, jolloin aurinko paistoi aina kirkkaalta siniseltä taivaalta sävy sävyyn niityllä kukkivien ruiskaunokkien kanssa. Tämä ihastuttava kukka on saatavilla useissa eri väreissä - kaikki yhtä kauniita. Ruiskaunokki 'Red Boy' tuo glamouria kesäromantiikkaan hohtavan vadelmanpunaisilla, pörröisillä kukilla. Ne tuntuvat lähettävän itsevarman viestin siitä, että uskalla kokeilla ja yllättää. Klassisella niityllä 'Red Boy' on hyvä tiimipelaaja, mutta kukka voi levittää eleganssiaan myös kukkapenkkeihin. Tuoreet kukat ovat mukava elementti sekakimpussa ja kukat voi myös kuivata talvea varten.

2024-05-26

Juhlat hyönteisille

Kun mehiläiset lentävät juhliinsa, ruokalistalla toivotaan olevan paljon siitepölyä ja mettä. Tehkäämme siis tilaa yksinkertaisille, avoimille kukille, joille hyönteisten on helppo laskeutua viihtymään ja voitelemaan vatsojansa. Samalla tapahtuu luonnon pieni taika, kun kukat pölyttyvät ja elämän kiertokulku jatkuu. Kukkasekoitus 'Mehiläiskasvit' tarjoaa täydellisen juhlakonseptin mehiläisille ja muille pölyttäjille. Siemenistä kasvaa rohtopurasruohoa, ruiskaunokkeja, tarhakukonkannusta, punapellavaa ja monia muita kauneimpia yksivuotisia kasvejamme. Kukkien suojassa astia, jossa on vettä ja pieni kivi, antaa pienille olennoille keitaan lepoa, virkistymistä ja juomataukoa varten.

2024-05-19

Juhlat kimalaisille

Niin kauan kuin kullankeltaisessa 'Rocket Golden' leijonankidassa ei vieraile pölyttäviä vieraita, se pitää kukkansa säpissä. Sisällä kukassa siitepöly ja mesi houkuttelevat ohikulkijoita kesäjuhliin. Pieni mehiläinen lentää ovelle ja koputtaa, mutta se ei pääse sisään. Nyt sen sijaan pullea kimalainen laskeutuu leijonankitaan, joka avautuu vieraanvaraisesti. Sisään päästyään kimalainen pomppii ympäriinsä, kunnes se putoaa ulos kukasta pörröiset siitepölyhousut pienissä jaloissaan. Leijonankidan avaaminen vaatii jonkin verran voimaa, joten ovi on vain kimalaisten ja painavampien mehiläisten käyttöön. Kylvä "Rocket Golden" sisätiloihin keväällä, istuta suuriin ryppäisiin kukkapenkkeihin tai ruukkuihin ja kutsu kimalaiset juhliin.

2024-04-28

Eleganssia ja mausteisuutta

Mikäli sareptansinappi "Crimson Red" on sinulle uusi tuttavuus, sinua odottaa upea yllätys. Jos sinapin elegantin pippurisia aromeja kuvailisi värillä, se olisi luultavasti syvänpunainen, aivan kuten Crimson Redin koristeellisten lehtien väri. Maku on pippurinen, mutta ei liian häiritsevästi, ja makuelämys on mieto intensiivisyydestä huolimatta. Kun olet kokeillut helposti kasvatettavaa, terveellistä ja maukasta vihannesta, eikö olisi hienoa saada sitä aina käyttöön? Onni löytyy Crimson Redistä, sillä tätä maukasta sinappia voi korjata ympäri vuoden. Kasvata kesällä ulkona ja pakkasten tultua ikkunalaudalla. Näin saat elegantin värin ja maun kaikkiin salaatteihin kaikkina vuodenaikoina.

2024-04-21

4.6/5 (12391)
2024-07-15
Nopea toimitus, ostin itselleni kasvihuoneeseen kastelujärjestelmän, johon jouduin vaihtamaan paristot ennenkuin se lähti toimimaan.
- Lars J
2024-07-15
Mielestäni se antaa täyden kokemuksen siitä, mitä haluan. Selkeä, nopea toimitus.
- Kristina S
2024-07-15
Nopea ja hyvä toimitus. Valittavana monenlaisia siemeniä.
- Magnus M
2024-07-15
Kohtuulliset hinnat, nopea toimitus ja plussaa hyvistä ohjeista.
- Maria L
2024-07-15
Impectalla on laaja valikoima ja hyvä palvelu. Hinnat eivät ole yhtä alhaiset kuin kilpailijoilla, mutta laatu on parempi ja ylittää hieman korkeammat hinnat.
- Jonas G
2024-07-15
Erittäin hyvä ja suuri valikoima siemeniä. Erittäin hyvä itävyys.
- Katherine S
2024-07-15
Nopea toimitus ja luksusta ilmaisella toimituksella!!!
- Catharina S
2024-07-15
Hyvä palvelu ja valikoima. Melko tyytyväinen kaikkeen. Hieman niukka siemenistä monissa ostamissani pusseissa. Kaikki eivät itä, joten koko pussi voi muuttua yhdeksi kasviksi.
- Camilla H
2024-07-15
Ihana istua ja katsella kaikkia siemeniä. Laatu 100 %
- Pia R
2024-07-15
Erittäin nopea toimitus, hyvä itävyysprosentti.
- Christine G
2024-07-15
Jännittävä valikoima siemeniä, nopea toimitus!
- Jorunn E
2024-07-15
Kaikki hienoa.
- Tina D
2024-07-15
hyvin on tilaukset toiminut
- Ossi P
2024-07-15
Erittäin ammattimainen ja laadukas
- Maria S
2024-07-15
Kauniisti ja ammattimaisesti pakattu. Supernopea toimitus.
- Fabian F
2024-07-15
Hyvä laatu ja nopea toimitus. Kaikki hienoa!
- Michael K
2024-07-15
Pikatoimitus
- Birgitta L
2024-07-15
Nopea toimitus, helppo löytää etsimäsi, todella hyvä
- Lars-Erik E
2024-07-15
Hyvä palvelu ja nopea toimitus
- Arne J
2024-07-15
Suuri, laaja valikoima ja nopea
- Marianne B
Are you in the right place?
Continue to impecta.fi